5 december, Sinterklaas feest op de Flambou

Beste ouder(s) en/of verzorger(s)

Sinterklaas
Op donderdag 5 december kregen wij visite van Sinterklaas en zijn pieten. Wat een fijne dag hebben we samen gehad. Echter stonden we op deze ochtend allemaal klaar op het plein om Sint en zijn pieten toe te zingen, maar hij kwam maar niet. Sinterklaas hebben we uiteindelijk gevonden in de Sint Joris Kerk, daar zat hij op ons te wachten. De pieten stonden zelfs bovenin de toren! Dominee Ulbe heeft ons gelukkig geholpen, want de deur van de kerk zat op slot. Bedankt dominee Ulbe voor uw hulp! Eenmaal binnen in de kerk hebben we een aantal liedjes gezongen in de kerk onder begeleiding van dominee Ulbe het orgel. Daarna hebben wij Sinterklaas en zijn pieten meegenomen naar onze school en samen een fijn Sinterklaas feest mogen vieren.

Met vriendelijke groet,

27 november, Uitnodiging kerstontbijt 19 december 2019

Aan alle leerlingen van CBS De Flambou,

Graag nodigen wij jullie allemaal uit om samen kerst te vieren. Dit jaar vieren wij kerst op donderdag 19 december met alle leerlingen van de school en het team in de vorm van een kerstontbijt.

Jullie hoeven morgens voor schooltijd dus niet te ontbijten, maar we starten de dag op school met een kerstontbijt.

Onder het ontbijten vieren wij ons kerstfeest met elkaar.

Op donderdag 19 december alleen eten meenemen voor de lunch. Voor het ontbijt en fruithapje zorgt school.

Met vriendelijke groet,

25 november, Sinterklaasfeest op de Flambou

Beste leerlingen, ouder(s) en/of verzorger(s)

Donderdag 5 december is het zover, dan komt  Sinterklaas bij ons op visite!
We verwachten hem rond half 9 op school. Op deze ochtend wachten we hem buiten gezamenlijk op.......

Fruithap hoeft niet mee naar school, lunch wel meenemen.

Wij hebben zin in Sinterklaasfeest, gaan we er samen een gezellige dag van maken!
Groet,

3 oktober, Uitnodiging jeugdclub Oosterbierum

Beste ouder(s) en/of verzorger(s),

Hallo leerlingen

Namens de jeugdclub van Oosterbierum sturen wij jullie een uitnodiging door met alle jeugdactiviteiten van dit jaar. Zie bijlage bij dit bericht. Opgave graag voor 5 oktober, naar club@oosterbierum.info

Jeugdclub De Koekefretters is voor alle kinderen van Oosterbierum

1 oktober, Bij-Dat-Ik-Glij abonnement: Elfstedenhall

Beste ouders/verzorgers,

De school van uw kind doet dit jaar weer mee aan het Schoolschaatsen in de Elfstedenhal. Omdat wij het belangrijk vinden dat kinderen veel bewegen, mogen wij alle deelnemende scholen een mooi aanbod doen. Met dit abonnement kun je op de recreatieve openingsuren van de Elfstedenhal vrij schaatsen. De ijsbaan is geopend van begin oktober 2019 t/m 22 maart 2020. Kijk voor actuele openingstijden op www.elfstedenhal.frl Het abonnement is persoonlijk (dient te worden voorzien van een pasfoto) en is niet onderling uitwisselbaar. De Elfstedenhal is niet verantwoordelijk voor verlies van het abonnement. Onderaan dit formulier vindt u een antwoordstrook, welke u samen met de € 17,50 euro in een envelop kunt inleveren bij de school. Zij zorgen ervoor dat de aanvraag bij ons terecht komt en delen de abonnementen daarna op school uit. Verder is het ook mogelijk om voor € 20,- apart een individueel Blij-Dat-Ik-Glij abonnement aan te schaffen. Hiervoor dient men (de ouder/verzorger) een formulier (met vermelding van de deelnemende school) in te vullen aan de kassa van de Elfstedenhal. Wij wensen u en uw kind(eren) een mooi schaatsseizoen toe!

Sportieve groet, Rianne Touber-Bruinsma Coördinator Schoolschaatsen

zie bijlage bij dit nieuwsbericht