Uitgelicht: Eerst uitslagen tevredenheidsonderzoek CBS De Flambou

Beste ouder(s) en/of verzorger (s)

In januari/februari hebben wij als school een tevredenheidsonderzoek afgenomen bij onze leerlingen vanaf groep 6 t/m 8, bij u als ouders en ons team. Ondertussen zijn de eerste uitslagen binnen die we graag met u willen delen.

De rapportcijfers die we hebben ontvangen zijn als volgt:

Onze leerlingen gaven onze school gemiddeld een 8,9.  Vanuit u als ouders kreeg De Flambou een 7,9. Onze medewerkers gaven een 8,0 en vanuit management team (directie en intern begeleider) een 8,0

Hele mooi cijfers! dat is echt geweldig! In de komende tijd gaan we alle uitslagen analyseren en inhoudelijk kijken wat onze sterke- en verbeterpunten zijn. Hierover houden wij u op de hoogte.

Met vriendelijke groet,

team CBS De Flambou

Studiemiddag: gr1/2 om 12:00uur uit
Koningsspelen